-3.9 C
Norrköping
måndag, mars 8, 2021

Kvinna utsatt för grovt våldsbrott – polisen utreder mordförsök

Det var klockan 21.50 på måndagskvällen som polisen larmades till Strandvägen i Krokek utanför Norrköping efter larm om att en kvinna utsatts för ett grovt våldsbrott. Vid framkomst påträffades en skadad ung kvinna. Hon fördes med ambulans till sjukhus. Vilken typ av skador det handlar om är inte känt annat än att hon ska ha utsatts för ett grovt våldsbrott. Ett område vid bryggorna i Sandviken spärrades av och kriminaltekniker kallades till platsen. Hundpatruller är på plats och söker i området. Polisen knackar också dörr och håller förhör med eventuella vittnen. Ärendet rubriceras som mordförsök. Det finns i nuläget ingen misstänkt eller frihetsberövad, skriver polisen på sin hemsida. Polisen vill ha in vittnesuppgifter. Har du sett något som kan sättas i samband med händelsen? Ring 114 14. Uppdatering Skadeläget för den kvinnan, som är i 17-årsåldern, är kritiskt. Enligt en bulletin har hon opererats akut, rapporterar SVT Nyheter Öst. Den skadade kvinnan vårdades under tisdagsmorgonen fortfarande på sjukhus och hade då ännu inte kunnat höras. Polisens arbete fortsätter under tisdagen med bland annat fler förhör samt att analysera resultatet av brottsplatsundersökningen.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Vid halv åtta-tiden på tisdagsmorgonen larmades räddningstjänsten om lastbilsbrand på Sjöviksvägen i Krokek. Nära Bilisten...
Natten mot söndagen larmades räddningstjänst och polis om husvagnsbrand på Torsvägen i Krokek. Larmet inkom...
Det var tidigare i år som en 40-årig man, nästan dödade, en nioårig flicka...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
-3.9 ° C
-3 °
-6 °
63 %
3.6kmh
0 %
mån
2 °
tis
4 °
ons
-2 °
tor
4 °
fre
5 °