NorrköpingNyheterÖstergötland

Kvinna utsatt för grovt våldsbrott – polisen utreder mordförsök

Det var klockan 21.50 på måndagskvällen som polisen larmades till Strandvägen i Krokek utanför Norrköping efter larm om att en kvinna utsatts för ett grovt våldsbrott.Vid framkomst påträffades en skadad ung kvinna. Hon fördes med ambulans till sjukhus. Vilken typ av skador det handlar om är inte känt annat än att hon ska ha utsatts för ett grovt våldsbrott.Ett område vid bryggorna i Sandviken spärrades av och kriminaltekniker kallades till platsen. Hundpatruller är på plats och söker i området. Polisen knackar också dörr och håller förhör med eventuella vittnen.Ärendet rubriceras som mordförsök. Det finns i nuläget ingen misstänkt eller frihetsberövad, skriver polisen på sin hemsida.Polisen vill ha in vittnesuppgifter. Har du sett något som kan sättas i samband med händelsen? Ring 114 14.Uppdatering Skadeläget för den kvinnan, som är i 17-årsåldern, är kritiskt. Enligt en bulletin har hon opererats akut, rapporterar SVT Nyheter Öst. Den skadade kvinnan vårdades under tisdagsmorgonen fortfarande på sjukhus och hade då ännu inte kunnat höras.Polisens arbete fortsätter under tisdagen med bland annat fler förhör samt att analysera resultatet av brottsplatsundersökningen.

Relaterade artiklar

Back to top button