9.9 C
Norrköping
fredag, april 16, 2021

Stölder från företag i Butängen

på tisdagsmorgonen tog polisen emot anmälningar från två företag i Butängen som drabbats av stölder. Hos ett företag på Fabriksgatan har någon eller några slangat diesel från en större tank inne på företagets område. Gärningspersonerna har tagit sig in på företagets område genom att ta sönder ett staket. Hur mycket diesel som stulits är i skrivande stund inte känt. Polisen utreder händelsen som stöld och en brottsplatsundersökning kommer att utföras på platsen, skriver polisen på sin hemsida. Från det andra företaget, på Rälsgatan, har delar stulits från nio fordon. Stölderna har skett någon gång under natten och det är i nuläget oklart exakt vad som stulits från fordonen. En brottsplatsundersökning kommer att utföras på platsen. Polisen vill gärna komma i kontakt med personer som kan ha sett något som kan sättas samband med stölderna. Den som har uppgifter att lämna ombeds ringa 114 14.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Klockan 01.29, natten mot fredag, kom det inbrottslarm från ett våffelkafé i Ljura, Norrköping. ...
På tisdagskvällen larmades polisen till S:t Persgatan i Norrköping. En person som skulle sälja en...
Polis larmades, klokckan 04.16 till ett företag i centrala Norrköping med anledning av ett...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
9.9 ° C
11.1 °
9 °
40 %
4.1kmh
90 %
fre
9 °
lör
14 °
sön
13 °
mån
14 °
tis
12 °