-0.6 C
Norrköping
onsdag, mars 3, 2021

Bilbrand spreds till byggnad – polisen utreder mordbrand

Natten mot måndagen larmades räddningstjänst, ambulans och polis om bilbrand på Tegelängsgatan i Norrköping. Enligt larmet, som inkom till SOS Alarm klockan 01.29, så brann det i en bil och branden hade spridit sig till fasaden till en industrifastighet. När räddningstjänsten anlände till platsen brann det i flera bilar och det var kraftig rökutveckling. För att komma åt att släcka och kontrollera byggnaden tvingades brandmännen riva bort delar av fasaden. Polisen misstänker att branden var anlagd. Platsen har spärrats av i väntan på teknisk undersökning. – Med anledning av spridningen har en förundersökning om mordbrand inletts, berättar Torbjörn Lindqvist, vakthavande befäl vid polisen i region Öst för Nkpg.News. Någon misstänkt för brottet finns inte. För en dryg vecka sedan brann det i en bil på samma plats även då med spridning till fasaden. Den branden tros ha varit anlagd.
Anlagd bilbrand på Tegelängsgatan

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Natten mot söndagen larmades räddningstjänst och polis om bilbrand på Bäraregatan i Norrköping. Larmet inkom...
Vid 14.30-tiden larmades räddningstjänst och polis till Borgsmoskolan i Norrköping med anledning av att...
Vid 17.30-tiden larmades räddningstjänsten om bilbrand på Kristinagatan i Norrköping. En personbil hade börjat brinna...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
-0.6 ° C
0 °
-1 °
86 %
1.9kmh
0 %
ons
5 °
tor
3 °
fre
2 °
lör
5 °
sön
1 °