4 C
Norrköping
torsdag, maj 6, 2021

Larm om utsläpp på Ingelsta

Strax före klockan 13 inkom larm om utsläpp på Stockholmsvägen i Norrköping.Vid Ingelstadrondellen hade en större mängd olja av något slag läckt ut på vägen och spridits vidare på bland annat Stockholmsvägen och Ståthögaleden. Enligt larmet befarades omkring 100 liter ha läckt ut. Var utsläppet kommer ifrån är inte känt.I skrivande stund råder begränsad framkomlighet och det är långa köer i området. Främst i riktning mot stan.Polisen har upprättat en anmälan om misstänkt miljöbrott. Det finns i nuläget ingen misstänkt.Uppdatering Vid 16-tiden meddelade polisen att åkeriet som orsakat oljeutsläppet hört av sig. Det visade sig att de hade glömt att stänga en lucka. Oljan som läckte ut var vegetabilisk olja och eftersom den inte är miljöfarlig så blir det ingen anmälan om miljöbrott. Istället skrevs en anmälan om trafikbrott för att chauffören inte har säkrat lasten.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

På torsdagsmorgonen larmades räddningstjänsten om bilbrand på Koppargatan i Norrköping.Larmet inkom till SOS Alarm...
Det var strax efter klockan tolv som räddningstjänst, ambulans och polis larmades om en...
Sent på torsdagskvällen larmades räddningstjänst och polis om att flera fordon kört på större...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
4 ° C
4 °
3.9 °
87 %
4.6kmh
90 %
tor
5 °
fre
9 °
lör
13 °
sön
11 °
mån
23 °