12.5 C
Norrköping
torsdag, februari 25, 2021

Larm om utsläpp på Ingelsta

Strax före klockan 13 inkom larm om utsläpp på Stockholmsvägen i Norrköping. Vid Ingelstadrondellen hade en större mängd olja av något slag läckt ut på vägen och spridits vidare på bland annat Stockholmsvägen och Ståthögaleden. Enligt larmet befarades omkring 100 liter ha läckt ut. Var utsläppet kommer ifrån är inte känt. I skrivande stund råder begränsad framkomlighet och det är långa köer i området. Främst i riktning mot stan. Polisen har upprättat en anmälan om misstänkt miljöbrott. Det finns i nuläget ingen misstänkt. Uppdatering Vid 16-tiden meddelade polisen att åkeriet som orsakat oljeutsläppet hört av sig. Det visade sig att de hade glömt att stänga en lucka. Oljan som läckte ut var vegetabilisk olja och eftersom den inte är miljöfarlig så blir det ingen anmälan om miljöbrott. Istället skrevs en anmälan om trafikbrott för att chauffören inte har säkrat lasten.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

På måndagskvällen larmades räddningstjänsten om en brand vid Ingelsta ekbackar bakom Jysk i Norrköping. Personen...
Det var vid 14-tiden som larm inkom om trafikolycka på E4 vid trafikplats Ingelsta...
Klockan 01.14 natten mot måndag fick polisen samtal om att ett larm hade utlösts...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
lätt molnighet
12.5 ° C
13 °
12 °
71 %
6.2kmh
20 %
tor
12 °
fre
9 °
lör
7 °
sön
8 °
mån
8 °