5.6 C
Norrköping
lördag, mars 6, 2021

Larm om explosion i city

Strax före klockan tolv larmades räddningstjänst, ambulans och polis om explosion i centrala Norrköping. En kraftig smäll hade hörts i parkeringshuset Spiran. Ett stort pådrag skickades till platsen och S:t Persgatan mellan Drottninggatan och Gamla Rådstugugatan spärrades av under tiden som parkeringshuset undersöktes. Inga personskador har rapporterats. Vid 12.20-tiden började insatsen trappas ned. Polisen meddelade då att de inte hade hittat några fysiska spår efter någon explosion. Vissa kontroller återstår och fram till dess kommer avspärrningarna att vara kvar. Uppdatering Klockan 13 hävdes avspärrningarna. Polisen är intresserad av tips och iakttagelser som kan hjälpa till att reda ut vad som orsakat den kraftiga smällen. Den som har uppgifter att lämna ombeds kontakta polisen på 114 14.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Strax före klockan 18 fick polisen flera samtal om bråk på Drottninggatan i centrala...
Strax före klockan 21 tog polisen emot ett överfallslarm från en godisbutik på Drottninggatan...
Natten mot fredagen gick inbrottslarmet på Linden köpcentrum i centrala Norrköping. Polisen fick larmet strax...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
molnigt
5.6 ° C
6 °
5 °
56 %
8.8kmh
60 %
lör
6 °
sön
3 °
mån
2 °
tis
3 °
ons
3 °