NorrköpingNyheterÖstergötland

Larm om explosion i city

Strax före klockan tolv larmades räddningstjänst, ambulans och polis om explosion i centrala Norrköping.

En kraftig smäll hade hörts i parkeringshuset Spiran. Ett stort pådrag skickades till platsen och S:t Persgatan mellan Drottninggatan och Gamla Rådstugugatan spärrades av under tiden som parkeringshuset undersöktes. Inga personskador har rapporterats.

Vid 12.20-tiden började insatsen trappas ned. Polisen meddelade då att de inte hade hittat några fysiska spår efter någon explosion. Vissa kontroller återstår och fram till dess kommer avspärrningarna att vara kvar.

Uppdatering
Klockan 13 hävdes avspärrningarna. Polisen är intresserad av tips och iakttagelser som kan hjälpa till att reda ut vad som orsakat den kraftiga smällen. Den som har uppgifter att lämna ombeds kontakta polisen på 114 14.

Relaterade artiklar

Back to top button