2.3 C
Norrköping
fredag, mars 5, 2021

Pappan till avlidna flickan död i häktet

Den pappa som suttit häktad misstänkt för grovt vållande till sin treåriga dotters död har avlidit i häktet under helgen. Detta berättar flera medier idag, måndag.  Dödsorsaken är ännu inte fastställd vid lunchtid på måndagen men man misstänker inget brott i samband med dödsfallet och dödsorsaken är okänd, men det finns inget som tyder på självmord enligt ett pressmeddelande från Åklagarkammaren.  Anhöriga är underrättade om dödsfallet. Både polisen och kriminalvården ska nu utreda händelsen. “Hela den här utredningen är naturligtvis oerhört tragisk. Det här är också en tragedi i den stora tragedin”, säger chefsåklagare Torsten Angervåg till Radio Östergötland. Häktet har i enlighet med Kriminalvårdens rutiner initierat en utredning för att klargöra vad som hänt. Därutöver så svarar polisen även för att göra en, så kallad,  dödsfallsutredning. Den avlidne kommer därför att undersökas av rättsläkare. Förundersökningen fortsätter mot den kvinna som fortfarande är misstänkt för delaktighet i brottet och som är häktad i målet.
Man och kvinna anhållna efter treårings död

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Vid 16.20-tiden larmades räddningstjänst, ambulans och polis till en trafikolycka på Hagebygatan i Norrköping. I...
Nu ser Region Östergötland över sin vaccinationsplan. Detta efter att Astra Zenecas vaccin även...
På torsdagskvällen larmades polis och ambulans till Vidablick i Norrköping. Polisen uppger att det...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
lätt molnighet
2.3 ° C
3 °
1.7 °
38 %
5.7kmh
21 %
fre
0 °
lör
5 °
sön
2 °
mån
1 °
tis
3 °