9.9 C
Norrköping
fredag, april 16, 2021

20-åring död efter skjutning i Linköping

Det var vid 20.30-tiden på lördagskvällen som larm inkom om skottlossning i Skäggetorp i Linköping. Flertalet polispatruller samt ambulans skickades till platsen. När patrullerna kom på plats hittades en man i 20-årsåldern som var mycket allvarligt skadad. Området spärrades av i väntan på kriminalteknisk undersökning och polisen sökte i området med hund. I skrivande stund finns inga uppgifter om att någon misstänkt gärningsman gripits. – Nu väntar ett intensivt arbete, vi kommer att genomföra dörrknackning och vill prata med vittnen, berättar polisens presstalesperson Monica Bergström för SVT Nyheter Öst. Vid midnatt meddelade polisen att mannen avlidit av sina skador. Det finns i nuläget inga uppgifter om anledningen till brottet. Polisen har hållit ett antal förhör med personer på platsen och i området och vill gärna komma i kontakt med fler vittnen och personer som gjort iakttagelser som kan sättas i samband med skjutningen. Avspärrningarna kommer att kvarstå till dess att tekniker är klara med sitt arbete på brottsplatsen, skriver polisen på sin hemsida. Ärendet rubriceras som mord.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Sent på söndagskvällen larmades räddningstjänst, ambulans och polis om en brand på Tellbovägen i...
Det var stökigt på en adress i Ljura under måndagskvällen. När polisen kom på...
Just nu pågår inspelningar av Netflix nya svenska originalserie ”Den osannolika mördaren”. Serien är baserad...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
9.9 ° C
11.1 °
9 °
40 %
4.1kmh
90 %
fre
9 °
lör
14 °
sön
13 °
mån
14 °
tis
12 °