NorrköpingNyheterÖstergötland

En till sjukhus efter skottlossning – polisen utreder mordförsök

På söndagskvällen larmades polis och ambulans om att en person hade blivit skjuten i Hageby i Norrköping.Larmet inkom till polisen klockan 21.39. När patrullerna kom på plats hittades en man i 20-årsåldern med en skottskada i överkoppen. Han fördes med ambulans till sjukhus. Skadeläget är oklart, men han var vaken och talbar vid anträffandet, skriver polisen på sin hemsida.Ett område mellan Ravingatan och Vrinneviskogen har spärrats av i väntan på kriminalteknisk undersökning och dörrknackning pågår i området. Polisen utreder ärendet som försök till mord. Någon misstänkt för brottet finns i skrivande stund inte.Polisen skriver på sin hemsida att de vill gärna komma i kontakt med personer som kan ha gjort iakttagelser eller som kan lämna andra upplysningar om ärendet.

Relaterade artiklar

Back to top button