6.1 C
Norrköping
lördag, februari 27, 2021

En till sjukhus efter skottlossning – polisen utreder mordförsök

På söndagskvällen larmades polis och ambulans om att en person hade blivit skjuten i Hageby i Norrköping. Larmet inkom till polisen klockan 21.39. När patrullerna kom på plats hittades en man i 20-årsåldern med en skottskada i överkoppen. Han fördes med ambulans till sjukhus. Skadeläget är oklart, men han var vaken och talbar vid anträffandet, skriver polisen på sin hemsida. Ett område mellan Ravingatan och Vrinneviskogen har spärrats av i väntan på kriminalteknisk undersökning och dörrknackning pågår i området. Polisen utreder ärendet som försök till mord. Någon misstänkt för brottet finns i skrivande stund inte. Polisen skriver på sin hemsida att de vill gärna komma i kontakt med personer som kan ha gjort iakttagelser eller som kan lämna andra upplysningar om ärendet.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Natten mot söndagen larmades räddningstjänst och polis om bilbrand på Bäraregatan i Norrköping. Larmet inkom...
Strax före klockan 18 larmades räddningsenheter till en trafikolycka på Söderleden i Norrköping. I höjd...
Vid 14-tiden larmades räddningstjänst, ambulans och polis om en brand på Pressaregatan i Norrköping. Personen...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
6.1 ° C
7 °
5.6 °
61 %
3.6kmh
90 %
lör
5 °
sön
9 °
mån
8 °
tis
9 °
ons
5 °