4 C
Norrköping
torsdag, maj 6, 2021

Person hittad död – polisen utreder brott

Det var vid 13-tiden på torsdagen som polisen fick uppgifter om ett eventuellt dödsfall i en bostad på Styrmansgatan i Norrköping.Polis och ambulans skickades till platsen och när de kom på plats anträffade de en avliden person i en lägenhet. Polisen spärrade av ett område och kallade kriminaltekniker till platsen för en kriminalteknisk undersökning. För att samla in ytterligare uppgifter kring vad som kan ha hänt har dörrknackning påbörjats i huset och flera föremål har tagits i beslag.Inledningsvis utreds ärendet som grovt vållande till annans död och brott mot griftefriden. En man och en kvinna i 40-årsåldern har gripits misstänkta för brotten. De har förts till polisstationen för förhör och därefter kommer en åklagare att kontaktas för vidare beslut i förundersökningen, skriver polisen på sin hemsida.Uppdatering De båda gripna har under kvällen anhållits av åklagare på sannolika skäl misstänkta för grovt vållande till annans död. Även brottsrubriceringen brott mot griftefriden kvarstår.
Man och kvinna anhållna efter treårings död

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Årets första larm för räddningstjänsten i Norrköping blev larm om brand i ett sophus...
Igår kväll hittades en person död i en lägenhet på Styrmansgatan i centrala Norrköping....
Strax före klockan 14 på onsdagen larmades flera polispatruller till Styrmansgatan i Norrköping.Ett misstänkt...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
4 ° C
4 °
3.9 °
87 %
4.6kmh
90 %
tor
5 °
fre
9 °
lör
13 °
sön
11 °
mån
23 °