1.4 C
Norrköping
fredag, maj 7, 2021

Larm om bilexplosion på Bråvalla

Strax före klockan 22 på torsdagskvällen inkom samtal till SOS Alarm om en bil som exploderat på Bråvalla i Norrköping. Räddningstjänst, ambulans och flera polispatruller skickades till platsen. Enligt larmet skulle en bil ha exploderat utanför Maxihallen och det brann kraftigt.När brandmännen anlände till platsen brann det i tre bilar. De som befann sig i Maxihallen hölls inne under tiden som släckningsarbetet pågick.När räddningstjänsten var klara på plats överlämnades ärendet till polisen. Polisen uppger för Expressen att två bilar är helt utbrända och två bilar är delvis utbrända. Patrullerna på plats har ännu inte funnit några uppenbara tecken på att en explosion ska ha orsakat branden.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

På fredagskvällen fick polisen samtal från en person som kände sig förföljd vid Fiskeby...
På torsdagsmorgonen larmades räddningstjänsten om bilbrand på Koppargatan i Norrköping.Larmet inkom till SOS Alarm...
Det var vid tiotiden som larm inkom om brand på Sörbyvägen i Norrköping.Det brann...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
1.4 ° C
2 °
1 °
86 %
1.5kmh
90 %
fre
9 °
lör
13 °
sön
13 °
mån
24 °
tis
13 °