NorrköpingNyheterÖstergötland

Larm om bilexplosion på Bråvalla

Strax före klockan 22 på torsdagskvällen inkom samtal till SOS Alarm om en bil som exploderat på Bråvalla i Norrköping. Räddningstjänst, ambulans och flera polispatruller skickades till platsen. Enligt larmet skulle en bil ha exploderat utanför Maxihallen och det brann kraftigt.När brandmännen anlände till platsen brann det i tre bilar. De som befann sig i Maxihallen hölls inne under tiden som släckningsarbetet pågick.När räddningstjänsten var klara på plats överlämnades ärendet till polisen. Polisen uppger för Expressen att två bilar är helt utbrända och två bilar är delvis utbrända. Patrullerna på plats har ännu inte funnit några uppenbara tecken på att en explosion ska ha orsakat branden.

Relaterade artiklar

Back to top button