6 C
Norrköping
måndag, april 12, 2021

Mordförsök utanför Mirum galleria – tre gripna

Vid 21.20-tiden på onsdagskvällen larmades polis och ambulans om en misstänkt misshandel vid Mirum Galleria i Norrköping. Enligt personen som larmade skulle en person ha blivit attackerad och misshandlad utomhus. När patrullerna kom på plats påträffades en man som befarades vara allvarligt skadad. Mannen, som är född i början av 80-talet, lastades i ambulans och fördes till sjukhus. Han har i skrivande stund inte kunnat förhöras av polisen. Brottsplatsen spärrades av i väntan på kriminalteknisk undersökning. Polisen spårade också i området med hund. Vid midnatt meddelade polisen att tre personer hade gripits. De gripna är två män och en kvinna. Deras roll i ärendet håller på att utredas. Ärendet rubriceras som försök till mord.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Natten mot söndagen larmades polis och ambulans till City gross parkering på Ingelsta i...
Vid 14.30-tiden på fredagseftermiddagen fick polisen flera larmsamtal om bråk vid Söder Tull i...
På tisdagskvällen larmades flera polispatruller till Hageby i Norrköping. Polisen fick larmet strax före klockan...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
molnigt
6 ° C
6 °
6 °
70 %
6.7kmh
75 %
mån
6 °
tis
6 °
ons
7 °
tor
10 °
fre
12 °