Misshandel vid Söder Tull – två gripna

FOTO: ARKIV

Det var vid 15.30-tiden på fredagen som polisen fick larm om misshandel vid Söder Tull i Norrköping.

Flera polispatruller skickades till platsen. När polisen kom på plats hade ordningsvakter gripit två män i ett närliggande kvarter.

Hittills har polisen kommit fram till att en kvinna i 45-årsåldern misstänks ha utsatts för misshandel av en av de båda gripna, en man i 35-årsåldern. Den andre gripne mannen misstänks ha misshandlat den gripne 35-åringen, bland annat genom sparkar. Den som har gripits för att ha sparkat är en man i 30-årsåldern. Några närmare uppgifter om hur misshandeln ska ha gått till finns inte och det är heller inte känt om någon skadats.

I samband med gripandet satte sig 35-åringen till motvärn och fick beläggas med både hand- och fotfängsel samt spotthuva. Detta kan komma att leda till ytterligare brottsrubriceringar, skriver polisen på sin hemsida.

De båda gripna fördes till polisstationen för förhör och därefter kommer åklagare att fatta beslut om den fortsatta förundersökningen.

Polisen vill gärna komma i kontakt med vittnen till misshandeln. Har du sett något? Ring 114 14.