6 C
Norrköping
måndag, april 12, 2021

Misshandel vid Söder Tull – två gripna

Det var vid 15.30-tiden på fredagen som polisen fick larm om misshandel vid Söder Tull i Norrköping. Flera polispatruller skickades till platsen. När polisen kom på plats hade ordningsvakter gripit två män i ett närliggande kvarter. Hittills har polisen kommit fram till att en kvinna i 45-årsåldern misstänks ha utsatts för misshandel av en av de båda gripna, en man i 35-årsåldern. Den andre gripne mannen misstänks ha misshandlat den gripne 35-åringen, bland annat genom sparkar. Den som har gripits för att ha sparkat är en man i 30-årsåldern. Några närmare uppgifter om hur misshandeln ska ha gått till finns inte och det är heller inte känt om någon skadats. I samband med gripandet satte sig 35-åringen till motvärn och fick beläggas med både hand- och fotfängsel samt spotthuva. Detta kan komma att leda till ytterligare brottsrubriceringar, skriver polisen på sin hemsida. De båda gripna fördes till polisstationen för förhör och därefter kommer åklagare att fatta beslut om den fortsatta förundersökningen. Polisen vill gärna komma i kontakt med vittnen till misshandeln. Har du sett något? Ring 114 14.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Natten mot söndagen larmades polis och ambulans till City gross parkering på Ingelsta i...
Vid 14.30-tiden på fredagseftermiddagen fick polisen flera larmsamtal om bråk vid Söder Tull i...
På tisdagskvällen larmades flera polispatruller till Hageby i Norrköping. Polisen fick larmet strax före klockan...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
molnigt
6 ° C
6 °
6 °
70 %
6.7kmh
75 %
mån
6 °
tis
6 °
ons
7 °
tor
10 °
fre
12 °