6 C
Norrköping
måndag, april 12, 2021

Misstänkt rattfylla kraschade i rondell

Det var vid 19.20-tiden som räddningstjänst, ambulans och polis larmades om en singelolycka i Beckershovsrondellen i Norrköping. En bilist hade kört rakt in i rondellen och kraschat in i räcket. Bilen blev stående illa till och behövde bärgas från platsen. Föraren, en kvinna i 40-årsåldern, behövde inte medfölja ambulansen. Hon misstänks för grovt rattfylleri och fick följa med till polisstationen där hon kommer att få sova ruset av sig. Ett vittne som misstänkte att föraren var berusad tog hand om bilnyckeln i väntan på polis. Under räddnings- och saneringsarbetet var det stopp in i rondellen från Riksvägen och ut ur rondellen mot Finspångsvägen. För lastbilar som var för höga för viadukten var det stopp i väntan på att bilen bärgats.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

Föregående artikelBil i diket på E4
Nästa artikelRök från tak på Skolgatan

RELATERADE ARTIKLAR

På söndagskvällen larmades räddningstjänst och ambulans till en singelolycka på Eksundsvägen utanför Norrköping. Larmet inkom...
Det var vid 13.40-tiden på tisdagen som larm inkom om trafikolycka på Riksvägen i...
På söndagseftermiddagen larmades räddningstjänst, polis och ambulans och en singelolycka på Östra Promenaden i...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
molnigt
6 ° C
6 °
6 °
70 %
6.7kmh
75 %
mån
6 °
tis
6 °
ons
7 °
tor
10 °
fre
12 °