NorrköpingNyheterÖstergötlandStörningar & Samhällsnyheter

Polishuset i Norrköping spärrades av

Det var vid halv två-tiden på lördagsnatten som polisen hittade ett föremål i en bil parkerad nära polishuset Norrköping.Eftersom föremålet bedömdes kunna vara farligt så spärrades ett område kring polishuset av. Det har inte varit några bombtekniker på plats, men polisen har varit i kontakt med Nationella bombskyddet och i samråd med dem hanterat platsen, skriver Aftonbladet.Vid tretiden hade polisen konstaterat att föremålet var ofarligt och lättade på avspärrningarna, rapporterar SVT Nyheter Öst. Föremålet i fråga ska ha varit en banger, en kraftig smällare. Ärendet rubriceras som försök till allmänfarlig ödeläggelse.Under tiden som insatsen pågick var Stockholmsvägen avstängd mellan Norrtull och Bergslagsgatan.

Relaterade artiklar

Back to top button