-0.4 C
Norrköping
fredag, maj 7, 2021

Ung kille försvunnen

Polisen söker just nu efter en försvunnen 13-årig pojke. Pojken sågs senast i sitt hem på Ljuragatan vid klockan 11.30. Pojken ska ha försvunnit från hemmet någon gång mellan 11.30 och 14.30.Polisen har påbörjat sökinsater i och omkring pojkens bostad. Även andra kontroller har gjorts, men hittills utan resultat.Polisen behöver nu allmänhetens hjälp och tar tacksamt emot tips och iakttagelser som gör att pojken kan hittas.Pojken är 13 år, blond, cirka 140 centimeter lång och uppges ha smal kroppsbyggnad. Han bär glasögon och har en god fysisk hälsa. Pojken har en funktionsnedsättning. 13-åringen var vid försvinnandet klädd i en grå jacka och han bar en mintgrön väska med ett lila nyckelband.Polisen tar tacksamt emot tips om den försvunna pojken på telefon 114 14.UPPDATERING 18.05Pojken har återfunnits välbehållen.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Vid 19.20-tiden larmades räddningstjänst och polis om en brand på Wadströmsgatan i Norrköping.Det brann...
Klockan 01.29, natten mot fredag, kom det inbrottslarm från ett våffelkafé i Ljura, Norrköping....
Under lördagskvällen och natten mot söndagen sökte ett stort polispådrag efter en kvinna i...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
lätt molnighet
-0.4 ° C
0 °
-1 °
93 %
0.5kmh
20 %
fre
9 °
lör
13 °
sön
13 °
mån
24 °
tis
17 °