NorrköpingNyheterÖstergötland

Polisen prejade flyende bilist

Det var klockan 12.37 på måndagen som polisen skulle stoppa och kontrollera ett fordon i Norrköping.Föraren ville dock inte låta sig stoppas utan försökte istället köra ifrån patrullen. Fler polispatruller anslöt och jakten gick bland annat på Stockholmsvägen och De Geersgatan. På Lottgången lyckades polisen få stopp på bilen genom prejning.Två personer färdades i bilen och båda belades med handfängsel på platsen. Föraren misstänks för vårdslöshet i trafik och passageraren har tagits med till polisstationen för förhör, skriver polisen på sin hemsida.Bilen de båda färdades i undersöktes och polisbilen som utförde plåtstoppet bärgades från platsen. Man söker också i området med hund.Polisen vill gärna komma i kontakt med vittnen till bilfärden samt eventuella målsägande. Har du sett något eller drabbats av händelsen? Kontakta polisen på 114 14.

Relaterade artiklar

Back to top button