3 C
Norrköping
lördag, februari 27, 2021

Polisen prejade flyende bilist

Det var klockan 12.37 på måndagen som polisen skulle stoppa och kontrollera ett fordon i Norrköping. Föraren ville dock inte låta sig stoppas utan försökte istället köra ifrån patrullen. Fler polispatruller anslöt och jakten gick bland annat på Stockholmsvägen och De Geersgatan. På Lottgången lyckades polisen få stopp på bilen genom prejning. Två personer färdades i bilen och båda belades med handfängsel på platsen. Föraren misstänks för vårdslöshet i trafik och passageraren har tagits med till polisstationen för förhör, skriver polisen på sin hemsida. Bilen de båda färdades i undersöktes och polisbilen som utförde plåtstoppet bärgades från platsen. Man söker också i området med hund. Polisen vill gärna komma i kontakt med vittnen till bilfärden samt eventuella målsägande. Har du sett något eller drabbats av händelsen? Kontakta polisen på 114 14.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Vid 16.40-tiden larmades räddningsenheter till en trafikolycka på Nygatan i Norrköping. Enligt larmet skulle en...
På söndagskvällen larmades räddningstjänst och ambulans om en misstänkt brand på Breda vägen i...
Strax före klockan två på lördagsnatten inkom larm om lägenhetsbrand på Enebymovägen i Norrköping. Räddningstjänst,...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
3 ° C
3 °
3 °
65 %
3.6kmh
0 %
lör
8 °
sön
9 °
mån
9 °
tis
8 °
ons
1 °