9.9 C
Norrköping
fredag, april 16, 2021

Stort sökpådrag utanför Finspång

Under söndagen har ett stort sökpådrag pågått i området mellan Sonstorp och Grytgöl i Finspångs kommun. Det var klockan 12.40 som polisen fick samtal om att en man i 25-årsåldern skulle ha försvunnit från sin bostad. Polisen var snabbt på plats och påbörjade sökarbetet med polishund. Under eftermiddagen och kvällen har sökandet trappats upp och polisen har sökt med stora resurser. Drönare har använts fram till mörkrets inbrott och senare anslöt en polishelikopter för att söka från luften med värmekamera. Den saknade mannen är i 25-årsåldern, ca 170 cm lång och smal. Han har mellanblont kortklippt hår. Han var vid försvinnandet iklädd en ljus tjock tröja, jeans och gymnastikskor. Den som tror sig se mannen eller veta var han befinner sig uppmanas att ringa polisen omedelbart via 112. Uppdatering Klockan 21.35 meddelade polisen att sökandet fortgick med oförminskad styrka och att den försvunne ännu inte hade anträffats. Uppdatering Under natten anslöt försvarsmakten till sökinsatsen och på måndagsförmiddagen även Missing People. Uppdatering Klockan 13.30 på måndagen anträffades mannen avliden. Han hittades i terrängen inte långt från platsen där han försvann.
Försvunne 25-åringen anträffad avliden

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Ett större antal polispatruller kallades till Norrmalm i Finspång under söndagskvällen efter att en...
Strax före midnatt larmades polis och ambulans till Risings väg i Finspång. En ung man...
Strax före klockan 19 larmades räddningsenheter om en bussolycka på länsväg 215 i höjd...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
9.9 ° C
11.1 °
9 °
40 %
4.1kmh
90 %
fre
9 °
lör
14 °
sön
13 °
mån
14 °
tis
12 °