NorrköpingNyheterÖstergötland

Larm om skottlossning i Hageby

Det var vid 18.30-tiden på onsdagskvällen som larm inkom om misstänkt skottlossning på Grundläggaregatan i Norrköping.Ett stort pådrag skickades till platsen med polis, ambulans och räddningstjänst. Enligt uppgifter till Nkpg.News ska fem skott ha hörts. I skrivande stund finns inga uppgifter om att någon person ska ha skadats.Polisen arbetar nu på platsen för att bringa klarhet i vad som hänt. Bland annat söker man i området med hund.Uppdatering Polisen har varit på plats med ett flertal patruller och sökt i området samt utfört kontroller utan att hitta någon plats därifrån smällarna eller skotten kan ha kommit ifrån, skriver polisen på sin hemsida. Patrullerna har inte hittat något som styrker att ett brott har begåtts.

Relaterade artiklar

Back to top button