1.3 C
Norrköping
tisdag, mars 2, 2021

Man död efter bråk – polisen utreder mord

På tisdagskvällen larmades polis och ambulans om bråk i en lägenhet på Vattengatan i Norrköping. Larmet inkom klockan 21.18 och när patrullerna kom på plats hittades en svårt skadad man i lägenheten. Enligt uppgifter till Nkpg.News ska det handla om en knivskärning. Den skadade mannen lastades i ambulans och fördes till sjukhus. På platsen fanns också två män som greps misstänkta för inblandning i ärendet. De gripna är i 40-årsåldern. Under kvällen har polisen arbetat med att fastställa identitet på de inblandade samt knackat dörr i huset. Lägenheten har spärrats av i väntan på en kriminalteknisk undersökning. Uppdatering Vid 03.40-tiden på onsdagsmorgonen meddelade polisen att mannen avlidit till följd av sina svåra skador. Brottsrubriceringen är mord och de båda männen som greps på platsen är anhållna på sannolika skäl misstänkta för mord, skriver Aftonbladet.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Det var strax efter klockan 18 som larm inkom om brand på Slottsgatan i...
Strax efter klockan 22 larmades ett stort polispådrag till Nordantill i Norrköping. Det hela ska...
Just nu pågår inspelningar av Netflix nya svenska originalserie ”Den osannolika mördaren”. Serien är baserad...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
1.3 ° C
2 °
1 °
86 %
3.6kmh
2 %
tis
11 °
ons
5 °
tor
3 °
fre
2 °
lör
5 °