NorrköpingNyheterÖstergötland

Brandattack mot pizzeria på Stortorget

Strax före klockan fem på lördagsmorgonen inkom larm om brand i en pizzeria på Stortorget i centrala Norrköping.Räddningstjänst och polis skickades till platsen. En ruta till pizzerian hade krossats och någon eller några hade kastat in något som startat en brand. När brandmännen anlände till platsen möttes dom av en mindre brand som snabbt kunde släckas. Det var dock kraftig rökutveckling vilket orsakat stora skador i lokalen.När räddningstjänsten var klara på plats överlämnades ärendet till polisen. Platsen spärrades av i väntan på teknisk undersökning och en anmälan om mordbrand upprättades.Polisen är angelägen om att få tips och observationer från Stortorget vid tiden före larmet. Har du sett något? Ring 114 14.

Relaterade artiklar

Back to top button