2.3 C
Norrköping
fredag, mars 5, 2021

Norrköping: Bilist kraschade i vägarbete på E4

Natten mot lördagen inträffade en singelolycka på E4 norr om Norrköping. Larmet inkom till SOS Alarm klockan 02.43 och räddningstjänst, ambulans samt polis skickades till platsen. I norrgående riktning, vid arbetet med järnvägsbron, hade en bilist av okänd anledning kört in i skyltar och räcke. En person satt kvar i fordonet när räddningsmanskapet anlände till platsen. Ingen person ska dock ha kommit till skada. Olyckan orsakade en del oreda i trafiken. Bilen hade blivit stående illa till på vägen och var inte längre körbar. I samband med olyckan flyttades hela räcket och det blev stopp i båda riktningarna med köer som följd. Brandmännen flyttade undan en del av den utrustning som blockerade vägen och snart kunde ett körfält öppnas norrut. Vid halv fyra-tiden anlände personal från väghållaren för att byta ut och återställa den skadade utrustningen.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Vid 19-tiden larmades räddningstjänst, ambulans och polis till en singelolycka på Kärrhagsgatan i Norrköping. Bilist...
På måndagskvällen larmades polisen om en singelolycka på Spelmansgatan i Norrköping. Larmet kom till polisen...
Vid halv åtta-tiden på onsdagsmorgonen larmades räddningstjänst, ambulans och polis till en singelolycka på...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
lätt molnighet
2.3 ° C
3 °
1.7 °
38 %
5.7kmh
21 %
fre
0 °
lör
5 °
sön
2 °
mån
1 °
tis
3 °