NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Bilist kraschade i vägarbete på E4

Natten mot lördagen inträffade en singelolycka på E4 norr om Norrköping.Larmet inkom till SOS Alarm klockan 02.43 och räddningstjänst, ambulans samt polis skickades till platsen. I norrgående riktning, vid arbetet med järnvägsbron, hade en bilist av okänd anledning kört in i skyltar och räcke. En person satt kvar i fordonet när räddningsmanskapet anlände till platsen. Ingen person ska dock ha kommit till skada.Olyckan orsakade en del oreda i trafiken. Bilen hade blivit stående illa till på vägen och var inte längre körbar. I samband med olyckan flyttades hela räcket och det blev stopp i båda riktningarna med köer som följd.Brandmännen flyttade undan en del av den utrustning som blockerade vägen och snart kunde ett körfält öppnas norrut. Vid halv fyra-tiden anlände personal från väghållaren för att byta ut och återställa den skadade utrustningen.

Relaterade artiklar

Back to top button