NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Fyra till sjukhus efter krock – polisen misstänker rattfylleri

Det var vid tvåtiden på söndagsnatten som larm inkom till SOS om trafikolycka på E22 mellan Norrköping och Söderköping.Räddningstjänst från båda kommunerna samt ambulans och polis skickades till platsen. I höjd med Tingstad hade två bilar kolliderat och en av bilarna hamnade på taket. Fyra personer drabbades och enligt de första uppgifterna skulle två av dem sitta kvar i en av bilarna. Samtliga fördes med ambulans till sjukhus, oklart med vilka skador.Föraren som vållade olyckan misstänks nu för rattfylleri, grov olovlig körning samt grov vårdslöshet i trafik, uppger Marina Persson, vakthavande befäl vid polisen i region Öst för Nkpg.News. Polisen spårade också i området med hund för att säkerställa att ingen lämnat platsen till fots.Under räddningsarbetet var det helt stopp i södergående riktning.

Relaterade artiklar

Back to top button