-0.9 C
Norrköping
onsdag, mars 3, 2021

Norrköping: Fyra till sjukhus efter krock – polisen misstänker rattfylleri

Det var vid tvåtiden på söndagsnatten som larm inkom till SOS om trafikolycka på E22 mellan Norrköping och Söderköping. Räddningstjänst från båda kommunerna samt ambulans och polis skickades till platsen. I höjd med Tingstad hade två bilar kolliderat och en av bilarna hamnade på taket. Fyra personer drabbades och enligt de första uppgifterna skulle två av dem sitta kvar i en av bilarna. Samtliga fördes med ambulans till sjukhus, oklart med vilka skador. Föraren som vållade olyckan misstänks nu för rattfylleri, grov olovlig körning samt grov vårdslöshet i trafik, uppger Marina Persson, vakthavande befäl vid polisen i region Öst för Nkpg.News. Polisen spårade också i området med hund för att säkerställa att ingen lämnat platsen till fots. Under räddningsarbetet var det helt stopp i södergående riktning.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Strax efter klockan 21 på torsdagskvällen larmades räddningsenheter till Ektorp i Norrköping med anledning...
På fredagsmorgonen larmades räddningsenheter till en trafikolycka på Gamla Övägen i Norrköping. Enligt larmet skulle...
Strax före klockan 18 larmades räddningsenheter till en trafikolycka på Söderleden i Norrköping. I höjd...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
lätt molnighet
-0.9 ° C
0 °
-1.7 °
93 %
3.6kmh
20 %
ons
5 °
tor
4 °
fre
2 °
lör
4 °
sön
0 °