NorrköpingNotiserNyheterÖstergötland

Mordmisstänkt artist gripen i Norrköping

Stockholmspolisen har under en tid sökt efter en person som beskrivits som en känd artist misstänkt i ett morddrama i Knivsta.Vid lunchtid idag, lördag, greps han i centrala Norrköping enligt uppgifter till Nkpg.News. Han misstänks för mord och anhölls på beslut av åklagare senare under lördagen, skriver Expressen.Sedan tidigare sitter fyra andra personer häktade för det som i kvällspressen beskrivits som en ren avrättning på en 26-årig man vars kvarlevor hittades på en gård i Knivsta den 12 oktober. De fyra misstänkta greps efter en insats i stadsdelen Sätra i Gävle.
Fyra personer misstänkta för inblandning i mordet greps i Gävle. FOTO: NYHETSWEBBEN
– Det som lett fram till gripandet har varit underrättelser som hjälpt våra utredare framåt, berättade Ola Österling, presstalesperson vid Stockholmspolisen för Aftonbladet.

Relaterade artiklar

Back to top button