NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Voltade efter smitningsolycka på Arkösundsvägen

Det var vid 15-tiden på söndagen som räddningstjänst, ambulans och polis larmades till en trafikolycka på länsväg 209 utanför Norrköping.Mellan Konungsund och Dagsberg hade en bil kört av vägen efter att ha blivit påkörd av en bilist som körde mycket fort på Arkösundsvägen. Den påkörda bilen voltade ut på en åker och blev liggande på taket. Föraren, en kvinna i 35-årsåldern, var ute ur bilen när räddningsmanskapet anlände till platsen och fördes med ambulans till sjukhus. Enligt en bulletin från Region Östergötland ska hon ha skadats lindrigt och kunde skickas hem under eftermiddagen, skriver SVT Nyheter Öst.Bilisten som vållade olyckan smet från platsen. Polisen har hört kvinnan i den påkörda bilen och vittnen till olyckan som styrker händelseförloppet. Bilisten som smet från platsen har ännu inte påträffats. Har du uppgifter som kan leda till att bilen och föraren hittas? Ring polisen på 114 14.Under räddningsarbetet var det stopp i trafiken i båda riktningar.

Relaterade artiklar

Back to top button