9.9 C
Norrköping
fredag, april 16, 2021

Norrköping: Arbete på Hamnbron – Fyra körfält blir två

Måndagen den 23 september kommer två körfält att stängas av på Hamnbron i Norrköping. Detta på grund av ombyggnationen av entrén till Inre hamnen. Bilister kommer att få samsas på samma sida av bron. Trafiken kommer alltså att ledas över till en sida av bron där trafiken kommer att gå åt båda håll. Det kommer att ske växelvis, två veckor på östra sidan och sedan två veckor på södra sidan, skriver Norrköpings kommun på sin hemsida. Östgötatrafiken kommer att lägga om busslinjerna så att bussarna går via Skepparegatan och Trädgårdsgatan istället för över Hamnbron. Det blir under perioden förbjudet för motortrafik att stanna på Skepparegatan mellan Repslagaregatan och Trädgårdsgatan. För mer information se Östgötatrafikens hemsida. Arbetet kommer att pågå till den 20 oktober.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Under söndagsförmiddagen har det inkommit tre larm om mindre bränder i centrala Norrköping. Klockan 09:27 Brand...
Strax före midnatt larmades räddningstjänst och ambulans om en misstänkt lägenhetsbrand på Skepparegatan i...
Vid halv tre-tiden på måndagsnatten larmades räddningstjänsten till Kofferdigatan i Norrköping. En inringare såg hur...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
9.9 ° C
11.1 °
9 °
40 %
4.1kmh
90 %
fre
9 °
lör
14 °
sön
13 °
mån
14 °
tis
12 °