NorrköpingÖstergötlandStörningar & Samhällsnyheter

Norrköping: Arbete på Hamnbron – Fyra körfält blir två

Måndagen den 23 september kommer två körfält att stängas av på Hamnbron i Norrköping.Detta på grund av ombyggnationen av entrén till Inre hamnen. Bilister kommer att få samsas på samma sida av bron. Trafiken kommer alltså att ledas över till en sida av bron där trafiken kommer att gå åt båda håll. Det kommer att ske växelvis, två veckor på östra sidan och sedan två veckor på södra sidan, skriver Norrköpings kommun på sin hemsida.Östgötatrafiken kommer att lägga om busslinjerna så att bussarna går via Skepparegatan och Trädgårdsgatan istället för över Hamnbron. Det blir under perioden förbjudet för motortrafik att stanna på Skepparegatan mellan Repslagaregatan och Trädgårdsgatan. För mer information se Östgötatrafikens hemsida.Arbetet kommer att pågå till den 20 oktober.

Relaterade artiklar

Back to top button