NorrköpingNotiserNyheterÖstergötland

Norrköping: Specifikt vittne söks efter rån

Det var klockan 16.53 på fredagen som polisen larmades om rån mot minigolfen på Himmelstalund i Norrköping.Flera polispatruller skickades till platsen och med hjälp av polishund kunde rånarna spåras upp och gripas. De gripna är två män i 20-årsåldern som nu båda sitter anhållna misstänkta för grovt rån.Nu söker polisen ett specifikt vittne. I samband med att hundpatrullerna spårade gärningsmännen träffade en hundförare på en person på bron över Motala ström, nära Aqua golf Norrköping. Mannen, som var i 50-60-årsåldern, kunde peka ut riktningen som gärningsmännen sprungit, skriver polisen på sin hemsida.Polisen vill gärna komma i kontakt med mannen igen. Känner du igen dig, eller vet vem det var, kontakta polisen på 114 14 och be att få prata med jourhavande förundersökningsledare i Norrköping.
Norrköping: Minigolfen på Himmelstalund utsattes för rån

Relaterade artiklar

Back to top button