6.8 C
Norrköping
söndag, februari 28, 2021

Norrköping: Specifikt vittne söks efter rån

Det var klockan 16.53 på fredagen som polisen larmades om rån mot minigolfen på Himmelstalund i Norrköping. Flera polispatruller skickades till platsen och med hjälp av polishund kunde rånarna spåras upp och gripas. De gripna är två män i 20-årsåldern som nu båda sitter anhållna misstänkta för grovt rån. Nu söker polisen ett specifikt vittne. I samband med att hundpatrullerna spårade gärningsmännen träffade en hundförare på en person på bron över Motala ström, nära Aqua golf Norrköping. Mannen, som var i 50-60-årsåldern, kunde peka ut riktningen som gärningsmännen sprungit, skriver polisen på sin hemsida. Polisen vill gärna komma i kontakt med mannen igen. Känner du igen dig, eller vet vem det var, kontakta polisen på 114 14 och be att få prata med jourhavande förundersökningsledare i Norrköping.
Norrköping: Minigolfen på Himmelstalund utsattes för rån

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Polis larmades, under lördagskvällen till en adress i Ektorp, Norrköping, med anledning av ett...
Strax efter klockan 18 larmades polisen om ett personrån på Hantverkaregatan i Norrköping. En kvinna...
Under tidiga onsdagskvällen jagade Norrköpingspolisen en bilist som vägrat stanna på polismans tecken. Jakten...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
växlande molnighet
6.8 ° C
8 °
6 °
75 %
1.5kmh
47 %
sön
5 °
mån
7 °
tis
11 °
ons
5 °
tor
2 °