-0.4 C
Norrköping
fredag, maj 7, 2021

Valdemarsvik: Hot mot skolor och förskolor

Under onsdagen mottog Valdemarsviks kommun ett hot riktat mot skolor och förskolor i kommunen.På grund av hotet kommer samtliga skolenheter i Valdemarsviks kommun att hållas stängda imorgon torsdag den 19 september, skriver kommunen på sin hemsida. Det finns en vag tidsram angiven i brevet ”nästa vecka”. Vidare skriver kommunen att man genom att hålla enheterna stängda under torsdagen kan få mer tid till att säkra tryggheten på förskolorna och skolorna. Bland annat genom väktarnärvaro på enheterna.Under kvällen arbetar kommunen med att informera alla vårdnadshavare genom skolans kommunikationskanaler. Information går också ut till alla medarbetare inom skola/förskola, samt till all personal inom kommunen.Hotet är polisanmält.Läs mer på Valdemarsviks kommuns hemsida.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Det var klockan 17.41 på söndagen som larm inkom om bil i vattnet vid...
Under fredagsförmiddagen larmades polisen till Hultdalsskolan i Åby utanför Norrköping. Detta med anledning av...
Strax efter klockan 15 larmades räddningstjänst och polis om en lastbilsolycka på E22 mellan...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
lätt molnighet
-0.4 ° C
0 °
-1 °
93 %
0.5kmh
20 %
fre
9 °
lör
13 °
sön
13 °
mån
24 °
tis
17 °