3 C
Norrköping
lördag, februari 27, 2021

Norrköping: Långa köer efter singelolycka på E4

Vid 16.30-tiden på onsdagen inkom larm om singelolycka på E4 norr om Norrköping. Räddningstjänst, ambulans och polis skickades till platsen. Mellan Strömsfors och Björnsnäs, i riktning mot Norrköping, hade en personbil hamnat i diket. Olyckan inträffade i samband med omkörning. Bilen ska ha gått in i mitträcket och sedan studsat i diket. Enligt de första uppgifterna skulle det ryka om bilen, men vid framkomst var det ingen rökutveckling. Om någon skadats är i skrivande stund inte känt. Vid kontroll av fordonet upptäcktes att det hade slitna däck. Föraren fick en ordningsbot på 1200 kronor för att ha kört med däck med otillräckligt profildjup, skriver polisen på sin hemsida. Under räddningsarbetet var det begränsad framkomlighet och det blev långa köer i södergående riktning.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

På måndagskvällen larmades polisen om en singelolycka på Spelmansgatan i Norrköping. Larmet kom till polisen...
Vid halv åtta-tiden på onsdagsmorgonen larmades räddningstjänst, ambulans och polis till en singelolycka på...
Vid 16-tiden på torsdagen inkom larm om singelolycka på Simonstorpsvägen strax utanför Rejmyre. Räddningstjänst, ambulans...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
3 ° C
3 °
3 °
65 %
3.6kmh
0 %
lör
8 °
sön
9 °
mån
9 °
tis
8 °
ons
1 °