NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Långa köer efter singelolycka på E4

Vid 16.30-tiden på onsdagen inkom larm om singelolycka på E4 norr om Norrköping.Räddningstjänst, ambulans och polis skickades till platsen. Mellan Strömsfors och Björnsnäs, i riktning mot Norrköping, hade en personbil hamnat i diket. Olyckan inträffade i samband med omkörning. Bilen ska ha gått in i mitträcket och sedan studsat i diket. Enligt de första uppgifterna skulle det ryka om bilen, men vid framkomst var det ingen rökutveckling. Om någon skadats är i skrivande stund inte känt.Vid kontroll av fordonet upptäcktes att det hade slitna däck. Föraren fick en ordningsbot på 1200 kronor för att ha kört med däck med otillräckligt profildjup, skriver polisen på sin hemsida.Under räddningsarbetet var det begränsad framkomlighet och det blev långa köer i södergående riktning.

Relaterade artiklar

Back to top button