LinköpingNyheterÖstergötlandStörningar & Samhällsnyheter

Linköping: Långa köer efter lastbilsolycka på E4

Vid lunchtid på tisdagen inkom larm om lastbilsolycka på E4 mellan Norrköping och Linköping.Larmet inkom till SOS Alarm klockan 11.43. Räddningsenheter från Norrköping tillsammans med ambulans och polis skickades till platsen. I riktning mot Linköping, några kilometer efter Herrbeta, hade en trailerdragare hamnat i diket. När räddningsmanskapet anlände till platsen var chauffören ute ur trailern som stod med slagsida i diket. Några personskador har inte rapporterats.Under räddningsarbetet var ett körfält avstängt och det har bildats långa köer. När ekipaget ska bärgas kan framkomligheten försämras ytterligare. Klockan 12.10 skriver polisen på sin hemsida att båda körfälten är avstängda och att tungbärgare på väg till platsen.Vill man slippa kö kan man svänga av vid trafikplats Norsholm och ta gamla E4 till Linköping.Uppdatering Klockan 19 kommer bärgningsarbetet att inledas. Då kommer vägen att stängas av i södergående riktning.

Relaterade artiklar

Back to top button