NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Drograttfull motorcykeltjuv körde in i polisbil

Det var vid 23-tiden på lördagskvällen som en polispatrull såg en motorcykel som framfördes vårdslöst i centrala Norrköping.Patrullen följde efter motorcykeln och vid ett rödljus tänkte polisen kontrollera motorcykeln. Föraren körde då in i polisbilen på ett sätt som uppfattades som att han försökte köra på den polisman som just klivit ut. I samband med påkörningen så välte motorcykeln och föraren sprang från platsen till fots.Flera polispatruller involverades i ärendet och efter en stunds letande påträffades personen. Han greps och är nu misstänkt för försök till våld mot tjänsteman, olovlig körning, tillgrepp av fortskaffningsmedel samt drograttfylleri. Den gripne är en man i 18-årsåldern.

Relaterade artiklar

Back to top button