3 C
Norrköping
lördag, februari 27, 2021

Norrköping: Körde in i tappat släp på Söderleden

Strax före klockan 13 larmades räddningstjänst och polis om en trafikolycka på Söderleden i Norrköping. Larmet inkom till SOS Alarm klockan 12.48. Vid påfarten från Vilbergen, riktning mot flygplatsen, hade en bilist kört in i en tappad släpvagn som stod mitt på vägen. Tre personer uppgavs vara drabbade och ingen av dem kom till skada. När räddningsmanskapet anlände till platsen hade bilisten som tappade släpet kopplat på kärran och lämnat platsen. Inledningsvis stängdes båda körfälten av men man kunde snart öppna en fil förbi olycksplatsen i väntan på bärgning. Det blev långa köer och en halvtimme efter larmet började kön vid trafikplats Skarphagen. Det var också köer ut på Söderleden från Gamla Övägen. Olyckan utreds nu av polisen.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Strax före klockan 18 larmades räddningsenheter till en trafikolycka på Söderleden i Norrköping. I höjd...
Det var vid 14-tiden som larm inkom om trafikolycka på E4 vid trafikplats Ingelsta...
Natten mot fredagen larmades räddningstjänst, ambulans och polis om en misstänkt lägenhetsbrand på Vilbergsgatan...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
3 ° C
3 °
3 °
65 %
3.6kmh
0 %
lör
8 °
sön
9 °
mån
9 °
tis
8 °
ons
1 °