4 C
Norrköping
torsdag, maj 6, 2021

Norrköping: Brand i torkanläggning på Agroetanol

Vid 17-tiden på måndagen inkom larm till SOS Alarm om brand på Agroetanol på Hanholmsvägen i Norrköping.Räddningsenheter från centrum och Kvillinge samt ambulans och polis skickades till platsen. Enligt de första uppgifterna ska det vara en brand i en silo. I skrivande stund arbetar brandmännen på platsen och omfattningen på branden är oklar. Det finns inga uppgifter om att någon ska ha kommit till skada.Uppdatering Klockan 17.40 kunde man trappa ner insatsen och låta station centrum lämna platsen. Det som inträffat är att det varit en kraftig temperaturhöjning i en torkanläggning, skriver räddningstjänsten på sin hemsida. Det interna släcksystemet aktiverades tidigt och man inväntar nu en sänkning av värmen. Därefter kommer det material som brunnit att lämpas ut på fri mark så att brandmännen kan släcka ner det sista av glöden.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Sent på söndagskvällen larmades räddningstjänst, ambulans och polis om en brand på Tellbovägen i...
Vid halv sju-tiden på måndagsmorgonen larmades räddningstjänst, ambulans och polis om en lastbilsolycka på...
Vid 16.30-tiden larmades räddningstjänst, ambulans och polis om en brand på Fabriksgatan i Norrköping.Det...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
4 ° C
4 °
3.9 °
87 %
4.6kmh
90 %
tor
5 °
fre
9 °
lör
13 °
sön
11 °
mån
23 °