NorrköpingNyheterÖstergötlandStörningar & Samhällsnyheter

Norrköping: Vattenläcka på Vattengränden

Det var strax efter klockan 23 på onsdagskvällen som SOS Alarm fick samtal om vattenläcka på Vattengränden i Norrköping.Mellan Slottsgatan och Norra Promenaden trycktes stora mängder vatten upp ur gatan på flera ställen. Det har också spolats upp sand och det är risk att marken är underminerad under asfalten. Räddningstjänsten larmades om läckan men behövde aldrig rycka ut.Nodra var snabbt på plats och stängde av vattnet. Nu ska läckan lokaliseras och sedan väntar grävarbete och reparation.Det finns inga uppgifter om att någon är utan vatten.Uppdatering Tidigt på torsdagsmorgonen upptäcktes ett slukhål på platsen om 2×2 meter och gatan stängdes därför av helt.

Relaterade artiklar

Back to top button