6.8 C
Norrköping
söndag, februari 28, 2021

Linköping: Ladugårdsbyggnad nedbrunnen vid Sjögestad

Vid 23-tiden på lördagskvällen inkom larm till SOS om ladugårdsbrand vid Sjögestad utanför Linköping. När räddningstjänsten anlände till platsen var byggnaden helt övertänd och bortom all räddning. Insatsen inriktas på att förhindra spridning till fler byggnader. Ladugården inrymmer maskinhall och spannmålstork och det fanns inte några djur i byggnaden. Räddningstjänsten meddelade vid midnatt att spridningsrisken till övriga byggnader i stort sett säkrats. Man skyddar också en större dieseltank samt ett garage i närheten. Släckningsarbetet beräknas pågå till klockan två och därefter kommer det vara bevakning på platsen fram till morgonen. Brandmän från Kallerstad, Lambohov, Vikingstad och Mjölby deltar i släckningsarbetet.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Det var vid 15.30-tiden på tisdagseftermiddagen som larm inkom om två trafikolyckor nära varandra...
Det var klockan 01.14 natten mot söndagen som en polispatrull hittade en skadad man på...
Idag föll domen mot Daniel Nyqvist som erkänt dubbelmordet på Åsgatan i Linköping 2004.  Han...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
växlande molnighet
6.8 ° C
8 °
6 °
75 %
1.5kmh
47 %
sön
5 °
mån
7 °
tis
11 °
ons
5 °
tor
2 °