NorrköpingNyheterÖstergötland

Anlagd bilbrand i Navestad

Natten mot torsdagen larmades räddningstjänst och polis om bilbrand vid Silverringen i Norrköping.

Larmet inkom till SOS Alarm klockan 03.38. På parkeringen vid spårvagnens vändslinga brann det i en bil med stor risk för spridning till fler bilar. När räddningstjänsten anlände till platsen var bilen helt övertänd och branden hade börjat sprida sig till en av bilarna intill. Brandmännen kunde snabbt slå ner lågorna, men bilen blev totalt utbränd. Bilarna intill blev brand- och värmeskadade.

Efter att räddningstjänsten var klara på plats överlämnades ärendet polisen som tror att branden är anlagd. En förundersökning gällande skadegörelse genom brand har inletts, berättar Torbjörn Lindqvist, vakthavande befäl i region Öst för Nkpg.News. Någon misstänkt för brottet finns inte.

Relaterade artiklar

Back to top button