5 C
Norrköping
fredag, februari 26, 2021

Norrköping: Anlagd bilbrand i Navestad

Natten mot torsdagen larmades räddningstjänst och polis om bilbrand vid Silverringen i Norrköping. Larmet inkom till SOS Alarm klockan 03.38. På parkeringen vid spårvagnens vändslinga brann det i en bil med stor risk för spridning till fler bilar. När räddningstjänsten anlände till platsen var bilen helt övertänd och branden hade börjat sprida sig till en av bilarna intill. Brandmännen kunde snabbt slå ner lågorna, men bilen blev totalt utbränd. Bilarna intill blev brand- och värmeskadade. Efter att räddningstjänsten var klara på plats överlämnades ärendet polisen som tror att branden är anlagd. En förundersökning gällande skadegörelse genom brand har inletts, berättar Torbjörn Lindqvist, vakthavande befäl i region Öst för Nkpg.News. Någon misstänkt för brottet finns inte.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

På måndagskvällen larmades polisen om en singelolycka på Spelmansgatan i Norrköping. Larmet kom till polisen...
Natten mot söndagen larmades räddningstjänst och polis om bilbrand på Bäraregatan i Norrköping. Larmet inkom...
Vid 17.30-tiden larmades räddningstjänsten om bilbrand på Kristinagatan i Norrköping. En personbil hade börjat brinna...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
5 ° C
5 °
5 °
81 %
10.3kmh
90 %
fre
9 °
lör
7 °
sön
9 °
mån
8 °
tis
1 °