-0.4 C
Norrköping
fredag, maj 7, 2021

Norrköping: Anlagd bilbrand i Navestad

Natten mot torsdagen larmades räddningstjänst och polis om bilbrand vid Silverringen i Norrköping.Larmet inkom till SOS Alarm klockan 03.38. På parkeringen vid spårvagnens vändslinga brann det i en bil med stor risk för spridning till fler bilar. När räddningstjänsten anlände till platsen var bilen helt övertänd och branden hade börjat sprida sig till en av bilarna intill. Brandmännen kunde snabbt slå ner lågorna, men bilen blev totalt utbränd. Bilarna intill blev brand- och värmeskadade.Efter att räddningstjänsten var klara på plats överlämnades ärendet polisen som tror att branden är anlagd. En förundersökning gällande skadegörelse genom brand har inletts, berättar Torbjörn Lindqvist, vakthavande befäl i region Öst för Nkpg.News. Någon misstänkt för brottet finns inte.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

På torsdagsmorgonen larmades räddningstjänsten om bilbrand på Koppargatan i Norrköping.Larmet inkom till SOS Alarm...
På söndagskvällen larmades räddningstjänst, ambulans och polis om en misstänkt brand i Guldringen i...
Vid halv tio-tiden på måndagen inkom larm om brand i en bilverkstad på Stockholmsvägen...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
lätt molnighet
-0.4 ° C
0 °
-1 °
93 %
0.5kmh
20 %
fre
9 °
lör
13 °
sön
13 °
mån
24 °
tis
17 °