4.7 C
Norrköping
söndag, februari 28, 2021

Norrköping: Våldsam singelolycka på E4-avfart

Det var strax före klockan fem på söndagsmorgonen som larm inkom om singelolycka vid Strömsfors utanför Norrköping. Räddningstjänst, ambulans och polis skickades till platsen. En bil på väg norrut på E4 hade gått av vägen i hög hastighet och flugit 90 meter innan den kraschade in i ett garagetak på Björnlundavägen och fattade eld. Branden kunde släckas och brandmännen kontrollerade sedan att branden inte spridit sig till byggnaden. Enligt tidiga uppgifter trodde man att tre personer var drabbade. Detta på grund av att det satt två personer i baksätet på bilen när räddningspersonalen anlände till platsen. Det visade sig senare att de hade hamnat i baksätet på grund av den våldsamma kraschen. De båda drabbade fick hjälpas ut ur bilen av räddningspersonalen och fördes till sjukhus med allvarliga skador. De drabbade är en man och en kvinna i 23- och 24-årsåldern, skriver P4 Östergötland. De är inte hemmahörande i länet.
FOTO: LÄSARBILD
Polisen har inlett en förundersökning gällande grov vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada, skriver polisen på sin hemsida. Fordonet kommer att tas i beslag för vidare utredning. Mannen och kvinnan kommer att förhöras när det är möjligt. I samband med olyckan slets en luftburen elledning ner och delar av Strömsfors blev strömlöst. Tekniker från Eon skickades till platsen för åtgärd. Uppdatering Som mest var 237 hushåll utan ström. Klockan tolv ska strömmen ha varit tillbaka igen för samtliga hushåll, skriver SVT Öst.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

På måndagskvällen larmades polisen om en singelolycka på Spelmansgatan i Norrköping. Larmet kom till polisen...
Natten mot söndagen larmades räddningstjänst och polis om bilbrand på Bäraregatan i Norrköping. Larmet inkom...
Vid halv åtta-tiden på onsdagsmorgonen larmades räddningstjänst, ambulans och polis till en singelolycka på...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
4.7 ° C
5 °
3.9 °
75 %
4.1kmh
0 %
sön
9 °
mån
8 °
tis
11 °
ons
7 °
tor
3 °