NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Skottlossning i city – polisen utreder mordförsök

Vid 22-tiden på söndagskvällen fick polisen samtal om skottlossning i centrala Norrköping.De som larmade hade hört smällar som lät som pistolskott vid Hantverkaregatan/Generalsgatan. I samband med händelsen sågs två män lämna platsen på en moped eller motorcykel. Flertalet polispatruller tillsammans med ambulans larmades till platsen, men ingen skadad person påträffades.Brottsplatsen spärrades av och i skrivande stund arbetar polisens kriminaltekniker på platsen. Man söker också med hund och pratar med vittnen till händelsen.Kort efter skjutningen inkom larm om en brinnande motorcykel i Ljura. Branden kan eventuellt sättas i samband med skjutningen och brandplatsen är avspärrad för teknisk undersökning.Flertalet patruller och hundförare deltar i jakten av gärningsmän, skriver polisen på sin hemsida.

Relaterade artiklar

Back to top button