4.1 C
Norrköping
lördag, mars 6, 2021

Norrköping: Skottlossning i city – polisen utreder mordförsök

Vid 22-tiden på söndagskvällen fick polisen samtal om skottlossning i centrala Norrköping. De som larmade hade hört smällar som lät som pistolskott vid Hantverkaregatan/Generalsgatan. I samband med händelsen sågs två män lämna platsen på en moped eller motorcykel. Flertalet polispatruller tillsammans med ambulans larmades till platsen, men ingen skadad person påträffades. Brottsplatsen spärrades av och i skrivande stund arbetar polisens kriminaltekniker på platsen. Man söker också med hund och pratar med vittnen till händelsen. Kort efter skjutningen inkom larm om en brinnande motorcykel i Ljura. Branden kan eventuellt sättas i samband med skjutningen och brandplatsen är avspärrad för teknisk undersökning. Flertalet patruller och hundförare deltar i jakten av gärningsmän, skriver polisen på sin hemsida.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

På torsdagskvällen larmades polis och ambulans till Vidablick i Norrköping. Polisen uppger att det...
Klockan 02.38 natten mot måndag och i samband med en fordons- och förarkontroll på...
På måndagskvällen larmades polisen om en singelolycka på Spelmansgatan i Norrköping. Larmet kom till polisen...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
lätt molnighet
4.1 ° C
4.4 °
4 °
65 %
7.7kmh
20 %
sön
2 °
mån
3 °
tis
3 °
ons
-0 °
tor
4 °