NorrköpingNotiserÖstergötland

Norrköping: Tre till sjukhus efter misstänkt mordbrand

På onsdagsmorgonen larmades räddningstjänst, ambulans och polis till en lägenhetsbrand på Norra Promenaden i Norrköping.Larmet inkom till SOS Alarm klockan 05.45. Rökdykare tog sig in i lägenheten och hittade en person som fördes med ambulans till sjukhus. Ytterligare två personer som andats rök fick medfölja ambulans till sjukhus. De skadade är en man i 25-årsåldern och två kvinnor i 30-årsåldern. Flera personer evakuerades från huset med hjälp av stege.Initialt rubricerades ärendet som allmänfarlig vårdslöshet, men efter den inledande tekniska undersökningen har misstanken om att branden varit anlagd stärkts och därför utreds branden nu som mordbrand alternativt grov mordbrand, skriver polisen på sin hemsida.

Relaterade artiklar

Back to top button