1.7 C
Norrköping
söndag, februari 28, 2021

Söderköping: Orangeri nedbrunnet i Bresätter

Vid 23-tiden på söndagskvällen larmades räddningstjänsten om en brand i Bresätter mellan Söderköping och Valdemarsvik. Det brann i ett orangeri. Räddningstjänst, ambulans och polis skickades till platsen. När brandmännen anlände var byggnaden helt övertänd och bortom all räddning. Arbetet inriktades på att förhindra spridning till skog och mark. Närmsta hus låg 150 meter från orangeriet och var aldrig i fara. Strax efter midnatt meddelades att branden var under kontroll och vid tvåtiden var det helt släckt. Hur branden startat är i skrivande stund inte känt. Polisen har spärrat av brandplatsen i väntan på teknisk undersökning och inledningsvis rubriceras ärendet som mordbrand, rapporterar P4 Östergötland. Brandmän från Bottna och Valdemarsvik deltog i släckningsarbetet med förstärkning av tankbil från Norrköping.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Vid 14.30-tiden larmades räddningstjänst och polis till Borgsmoskolan i Norrköping med anledning av att...
Strax före klockan 18 larmades räddningstjänst och ambulans om brand i en villa på...
Natten mot torsdagen larmades räddningstjänst och polis om bilbrand på Importgatan i Norrköping. Larmet inkom...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
lätt molnighet
1.7 ° C
3 °
1 °
86 %
4.1kmh
15 %
sön
10 °
mån
8 °
tis
10 °
ons
7 °
tor
3 °