NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Skottlossning i Vasaparken – polisen utreder mordförsök

Polisen larmades på fredagskvällen till Vasaparken i Norrköping där en misstänkt skottlossning ägt rum enligt uppgifter till Aftonbladet.Larmet inkom till polisen klockan 18.42. I samband med skottlossningen ska två män ha setts fly från platsen på en motorcykel eller moped, rapporterar Aftonbladet. Ett vittne berättade för Nkpg.News att två skott hade hörts. Ingen person ska ha kommit till skada vid skjutningen.Ett område alldeles intill lekparken som tros vara brottsplatsen spärrades av. Polisen undersökte platsen och pratade med eventuella vittnen till händelsen. Man spårade också i området med hund.Polisen har inlett en förundersökning gällande försök till mord.

Relaterade artiklar

Back to top button