-4 C
Norrköping
fredag, mars 5, 2021

Brand i galleria efter smash and grab-kupp

Det var vid halv tretiden på söndagsnatten som inbrottslarmet ljöd på Linden köpcentrum på Hantverkaregatan i centrala Norrköping. Snart utlöstes också gallerians automatiska brandlarm. Räddningstjänst och polis skickades till platsen och kunde konstatera att både brandlarmet och inbrottslarmet var skarpt. En bil hade körts in i i gallerian och sedan satts i brand vid en guldsmedsbutik. Branden, som spridit sig till delar av lokalen, kunde snabbt släckas. Det blev dock stora skador och rök spreds i gallerian. Vid tretiden pågick ventilering av fastigheten.
FOTO: NIKLAS LUKS
Polisen spärrade av hela byggnaden i väntan på en kriminalteknisk undersökning. Om tjuven eller tjuvarna fått med sig något från guldsmedsbutiken är i nuläget inte känt. Ärendet rubriceras av polisen som grov stöld samt mordbrand. Någon misstänkt gärningsman är inte gripen.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Polis larmades, klokckan 04.16 till ett företag i centrala Norrköping med anledning av ett...
Natten mot söndagen larmades räddningstjänst och polis om bilbrand på Bäraregatan i Norrköping. Larmet inkom...
Strax efter klockan 18 larmades polisen om ett personrån på Hantverkaregatan i Norrköping. En kvinna...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
-4 ° C
-3 °
-5 °
80 %
3.1kmh
1 %
fre
3 °
lör
4 °
sön
3 °
mån
1 °
tis
3 °