NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: En till sjukhus efter knivskärning i Hageby

Klockan 22.42 på lördagskvällen larmades flera polispatruller till Plåtslagaregatan i Norrköping med anledning av en pågående misshandel.På plats påträffades en knivskuren man i 25-årsåldern. Ambulans tillkallades och mannen fördes till sjukhus för vård av skador i rygg och arm. På Vrinnevisjukhuset bedömde sjukvårdspersonalen skadorna på mannen som allvarliga, men ej livshotande.Polisen sökte i området efter misstänkta gärningsmän, dock utan resultat. Vid Lidaleden/Timmermansgatan spärrades ett område av i väntan på en kriminalteknisk undersökning. Förhör har hållits med vittnen, men polisen vill gärna komma i kontakt med fler vittnen.Ärendet utreds som grov misshandel.

Relaterade artiklar

Back to top button