NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Långa köer efter krasch på E4 – bil hamnade på annan bil

En trafikolycka inträffade vid 19.15-tiden på E4 i höjd med Borgs kyrka utanför Norrköping.Räddningstjänst från två stationer samt polis och flera ambulanser skickades till platsen. I norrgående riktning hade två bilar kolliderat. En av bilarna hamnade på den andra bilen. Exakt hur många som drabbades är oklart, men barn och djur fanns bland de drabbade. Alla var ute ur fordonen när räddningsmanskapet anlände till platsen och några allvarliga personskador har inte rapporterats.Först på plats var flera militärpolisbilar. De skyddade de olycksdrabbade fordonen i väntan på räddningspersonalen. Vägen var stundtals helt avstängd norrut och till dess att bilarna är bärgade kommer det att råda begränsad framkomlighet.Olyckan drog på sig långa köer.

Relaterade artiklar

Back to top button