5.5 C
Norrköping
tisdag, mars 2, 2021

Norrköping: Våldsam villabrand i Krokek

Strax efter klockan 22 på fredagskvällen inkom larm om villabrand på Gamla Krokeksvägen i Krokek utanför Norrköping. Räddningstjänst, ambulans och polis skickades till platsen. Vid framkomst möttes man av en fullt utvecklad brand. Det stod snart klart att huset var bortom all räddning. Ett stort pådrag arbetade på platsen och totalt deltog sju enheter i släckningsarbetet. Vid midnatt började man avveckla insatsen, men en enhet kommer att stanna kvar under natten för eftersläckning och bevakning. Några allvarliga personskador har inte rapporterats. En person ska ha skurit sig på ett fönster när denne tog sig ut ur huset och en person fick lindriga brännskador i samband med släckningsförsök, berättar Torbjörn Lindqvist, vakthavande befäl vid polisen i Östergötland för Nyhetswebben. Hur branden startat är i skrivande stund inte känt. Ett område kring det brandhärjade huset har spärrats av och detta medför att en del av Gamla Krokeksvägen är avstängd för trafik. En teknisk undersökning kommer att utföras på måndag i hopp om att kunna fastställa brandorsaken.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Vid halv åtta-tiden på tisdagsmorgonen larmades räddningstjänsten om lastbilsbrand på Sjöviksvägen i Krokek. Nära Bilisten...
Strax före klockan 18 larmades räddningstjänst och ambulans om brand i en villa på...
Natten mot söndagen larmades räddningstjänst och polis om husvagnsbrand på Torsvägen i Krokek. Larmet inkom...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
5.5 ° C
6 °
4.4 °
70 %
4.6kmh
0 %
tis
10 °
ons
5 °
tor
3 °
fre
1 °
lör
5 °