NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Man till sjukhus med skottskador – polisen utreder mordförsök

Det var vid 22-tiden på fredagskvällen som en man kom in till Vrinnevisjukhuset i Norrköping med skottskador.Polisen fick sedan samtal om skottlossning. Skjutningen tros ha inträffat utomhus och på Risängen har två platser spärrats av som misstänks ha med händelsen att göra. Kriminaltekniker har arbetat på platsen och förhör har hållits med vittnen. En bil är också tagen i beslag.Den skadade mannen är i 25-30-årsåldern och fick hjälp att ta sig till sjukhuset. Han är skjuten i överkroppen. Skadorna är allvarliga men inte livshotande, skriver Aftonbladet.Polisen rubricerar ärendet som försök till mord. I skrivande stund är ingen gripen för brottet.

Relaterade artiklar

Back to top button