1 C
Norrköping
onsdag, mars 3, 2021

Norrköping: Körde mot trafiken på E4 – frontalkrockade

Det var vid 17-tiden på onsdagen som larm inkom till SOS om trafikolycka på E4 i Norrköping. Två bilar hade frontalkrockat i höjd med Ingelsta. Räddningstjänst, ambulans och polis skickades till platsen. Sex minuter innan larmet hade polisen fått samtal om en bil som färdades i fel körriktning på riksväg 55 vid Åby på väg mot E4. I höjd med Ingelsta frontalkrockade bilisten med en bil på väg norrut. Det blev en våldsam kollision och räddningspersonalen fick klippa upp taket på en av bilarna. Tre personer fördes med ambulans till sjukhus för vård av allvarliga skador, rapporterar SVT Nyheter Öst. Polisen har tagit båda bilarna i beslag för att genomföra en teknisk undersökning. Under räddnings- och bärgningsarbetet var trafiken vägen helt avstängd i norrgående riktning med långa köer som följd. I södergående riktning var ett körfält avstängt. Klockan 18.15 var det åter fullt framkomligt. Uppdatering Senare under onsdagskvällen uppgav polisen för TT att en person har avlidit. De två andra vårdas fortfarande för svåra skador och enligt Region Östergötland är läget livshotande, rapporterar SVT Nyheter Öst.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Strax efter klockan 21 på torsdagskvällen larmades räddningsenheter till Ektorp i Norrköping med anledning...
På måndagskvällen larmades räddningstjänsten om en brand vid Ingelsta ekbackar bakom Jysk i Norrköping. Personen...
På fredagsmorgonen larmades räddningsenheter till en trafikolycka på Gamla Övägen i Norrköping. Enligt larmet skulle...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
1 ° C
1 °
1 °
86 %
7.2kmh
90 %
ons
2 °
tor
4 °
fre
2 °
lör
4 °
sön
3 °