NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Lägenhetsbrand i Haga – polisen utreder mordbrand

På söndagseftermiddagen larmades räddningstjänst, ambulans och polis om en lägenhetsbrand på Hagagatan i Norrköping.Larmet inkom till SOS Alarm vid klockan 16.45 och enligt de första uppgifterna skulle man känna räklukt från en lägenhet. Vid framkomst möttes man av en fullt utvecklat brand med kraftig rökutveckling som följd. En person fördes med ambulans till sjukhus.När räddningstjänsten var klara på platsen överlämnades ärendet till polisen som spärrade av ett område kring den aktuella lägenheten. Branden tros vara anlagd och en man greps och anhölls senare av åklagare misstänkt för mordbrand, rapporterar P4 Östergötland.Under tiden som insatsen pågick var det stopp för spårvagnstrafiken på Hagagatan.

Relaterade artiklar

Back to top button