NyheterÖstergötlandStörningar & Samhällsnyheter

Många trafikolyckor i Östergötland under torsdagen

Det har inträffat många trafikolyckor i Östergötland under torsdagen.Första larmet inkom vid 05.40-tiden. En personbil med tillkopplad släpvagn hade kört in i mitträcket på E4. Olyckan inträffade i norrgående riktning och orsakade totalstopp. Ingen person kom till skada.Nedan följer ett utdrag från polisens rapportering under dagen:09.35 SOS-larm om trafikolycka på Fabriksvägen i Ödeshög där en bilist ska ha kört in i en lyktstolpe. Två personer ska vara drabbade och polisen är på platsen. En kvinna är förd till sjukhus med ambulans, bröstsmärtor.11.20 SOS-larm till polisen om att en trafikolycka ska ha inträffat på länsväg 700 vid Vist, öster om Sturefors. Enligt larmet ska fyra personer vara drabbade i de båda bilarna som ska ha frontalkolliderat.11.41 det är helt stopp i trafiken på länsväg 700. Bärgare beställs till båda bilarna.12.08 trafikolycka på riksväg 34 vid Brunneby. Fyra personer drabbade, ingen av dem skadad. Polisen är på väg.12.10 SOS-larm om att en lastbil kört av vägen på riksväg 50 i södergående riktning när korsningen med länsväg 1088. En person ska vara kvar i bilen. 12.35 polisen är framme på platsen, bilen står i diket mot färdriktningen och väntar på bärgare. Trafiken kan passera.12.25 samtal till polisen via SOS om att tre bilar ska ha krockat på länsväg 636 vid Sjögestad. Enligt inringaren ska det vara en drabbad i varje bil. 12.28 polisen är på väg till platsen. Alla tre bilarna behöver bärgas.13.33 SOS-larm till polisen om att en bilist krockat med en stolpe i korsningen Lambohovsleden – Allmogegatan. en person ska vara drabbad och ute ur bilen. 13.37 polisen är framme vid olyckan.16.11 SOS larmade om en trafikolycka på länsväg 1028 vid Sjögestad bro. Olyckan är en singelolycka och bilen uppges stå trafikhindrande. 16.28 Polis framme på platsen. Bilen behöver bärgas från platsen och bärgning har beställts.18.37 SOS larmade om en trafikolycka på Södra Promenaden. Olyckan var en singelolycka där en personbil körts av vägen och in i ett buskage.

Relaterade artiklar

Back to top button