-1.1 C
Norrköping
lördag, februari 27, 2021

Norrköping: Kraftig rökutveckling vid källarbrand i Marielund

Natten mot torsdagen larmades räddningstjänst, ambulans och polis om källarbrand på Bergslagsgatan i Norrköping. Larmet inkom till SOS Alarm klockan 02.48. Enligt de första uppgifterna skulle det vara kraftig rökutveckling från källaren i ett flerfamiljshus. Vid framkomst kunde man också konstatera att röken letat sig in i flera lägenheter. Rökdykare tog sig ner i källaren och möttes där av en kraftig brand. Trapphuset är kraftigt rökskadat och extra personal har begärts till platsen om det blir aktuellt med evakuering. Brandmän från två stationer deltog i insatsen som vid halv fyra-tiden beräknades pågå i sex timmar. Polisen har upprättat en anmälan gällande mordbrand. En teknisk undersökning kommer att utföras i hopp om att utröna brandorsaken samt att kunna säkra eventuella spår.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

På torsdagskvällen larmades räddningstjänsten om brand i en tvättstuga i ett flerfamiljshus på Himmelstalundsvägen...
Vid 14.30-tiden larmades räddningstjänst och polis till Borgsmoskolan i Norrköping med anledning av att...
Klockan 16 larmades räddningstjänst, ambulans och polis till en singelolycka på Bergslagsgatan i Norrköping. En...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
-1.1 ° C
0 °
-2 °
86 %
2.6kmh
0 %
lör
8 °
sön
9 °
mån
8 °
tis
10 °
ons
4 °