MotalaNyheterÖstergötland

Motala: Man hittad död utomhus – polisen utreder mord

Det var vid halv åttatiden på tisdagsmorgonen som polis och ambulans larmades om en livlös man i Fågelsta i Motala kommun.Mannen hade anträffats utomhus och vid framkomst konstaterade man att han var avliden. Eftersom det inte kunde uteslutas att ett brott låg bakom dödsfallet spärrades platsen av och en kriminalteknisk undersökning utfördes. Polisen knackade dörr i området och höll förhör med folk på platsen.Inledningsvis rubriceras ärendet som mord, men under dagen minskade misstankarna om brott. Kroppen kommer att genomgå en obduktion för att fastställa dödsorsaken och tills dess kommer brottsrubriceringen att kvarstå.Den avlidne mannen var i 55-årsåldern och hemmahörande i kommunen.

Relaterade artiklar

Back to top button